Noblesa porcina
Dins dels molts productes porcins, n’hi ha que assoleixen les cotitzades denominacions d’origen o específiques, amb les quals productors i autoritats responsables asseguren tant la qualitat del producte com la puresa de la seva elaboració. els pernils en tenen el nombre més alt, amb cinc denominacions d’origen, una denominació específica i una denominació de qualitat: “de Teruel”, “de Guijuelo”, “Dehesa Extremadura” “de Huelva” “los Pedroches”, “de trévelez” i “Riojano”. Amb ells una constel·lació de productes encapçalats per “la Cecina de León” “Sobrassada de Mallorca” “Cochinillos de Castilla” “Lacón Gallego” “Botillos del Bierzo” “cantimpalos” “morcilla de Burgos” “Butifarra Catalana”…
Dins dels molts productes porcins, n’hi ha que assoleixen les cotitzades denominacions d’origen o específiques, amb les quals productors i autoritats responsables asseguren tant la qualitat del producte com la puresa de la seva elaboració. els pernils en tenen el nombre més alt, amb cinc denominacions d’origen, una denominació específica i una denominació de qualitat: “de Teruel”, “de Guijuelo”, “Dehesa Extremadura” “de Huelva” “los Pedroches”, “de trévelez” i “Riojano”. Amb ells una constel·lació de productes encapçalats per “la Cecina de León” “Sobrassada de Mallorca” “Cochinillos de Castilla” “Lacón Gallego” “Botillos del Bierzo” “cantimpalos” “morcilla de Burgos” “Butifarra Catalana”…